In this post, you will see a before and after photo from the entry to this kitchen space, looking through the kitchen to the sunroom space. You can see we opened up the dated arched entry to the sun room and installed new taller windows to be more proportioned with the height of this beautiful older home. The kitchen itself, as you can see in the before photo, was long and narrow. In my new design, we opened up the wall to the adjacent room and created a large, functional space for cooking and entertaining.
If you look at the after photo, you will get a glimpse of the sink wall in the wall mirror on the right. A photo of that wall was featured on my blog yesterday.

Free Design Tips

Submit your email for free design tips and announcements!
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Areas Servicing

Massachusetts  •  New Hampshire  •  Connecticut  •  Rhode Island

© Designs by Gia   |   508-847-6221   |   Contact Us 
Designed and Developed by inConcert Web Solutions   |   Site Map   |   Privacy Notice